Bărbat ucis de o înțepătură de foarfece în gât, după un scandal cu soția sa, în Uncești, comuna Bunești

Sâmbătă, 10 occtombrie, la ora 17.30, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către o femeie din Uncești, comuna Bunești, despre faptul că soțul său, face scandal și e plin de sânge.

Bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost identificat întins pe podeaua unei încăperi a locuinței, fiind plin de sânge și decedat. Cadavrul prezintă urme de tăiere/înțepare la nivelul gâtului. Anterior au fost acordate acestuia îngrijiri medicale de către un echipaj medical din cadrul ambulanței Fălticeni, fiind modificată poziția corpului.

Din declarația femeii, rezultă faptul că în jurul orelor 14.00 bărbatul a sosit la domiciliu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a făcut baie după care a revenit în bucătărie având un conflict verbal cu soția sa. Bărbatul s-a enervat și a pus mâna pe un foarfece, amenințând că se sinucide, dar o va omorî și pe ea, iar femeia susține că s-a speriat și a fugit de la locuință, în drumul comunal.

Când a revenit la domiciliu, și-a găsit soțul plin de sânge, în poziția șezut rezemat de tocul unei uși, moment în care au apelat la 112 anunțând evenimentul.

În urma audierii femeii a rezultat că în ziua de sâmbătă a lucrat în gospodărie împreună cu soțul ei, acesta din urmă consumând băuturi alcoolice.

Locuința a fost sigilată în vederea continuării cercetărilor. Cu ocazia examinării cadavrului a fost identificată o leziune prin înțepare în partea stângă a gâtului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului municipal Fălticeni unde urmează a fi efectuată necropsia în vederea stabilirii cauzei morții și a identificării leziunilor și a mecanismul de producere a acestora.

A fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche