Părinții copilului bătut de colegii de clasă nu vor să depună plângere penală împotriva agresorilor. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și fac cercetări

Sâmbătă, 10 octombrie, polițiștii au constatat faptul că pe rețelele de socializarea a apărut o filmare în care are loc o altercație între mai mulți minori, pe holul Școlii Gimnaziale Bivolărie din Vicovu de Sus.

Au fost efectuate verificări, ocazie cu care s-a constat faptul că agresiunea apărută în filmare a avut loc joi, 8 octombrie 2020, în jurul orei 15.00.

Cu ocazia investigațiilor efectuate a fost identificată persoana vătămată, în vârstă de 13 ani, cât și ceilalți trei minori implicați în altercație, toți în vârstă de 13 ani, din orașul Vicovu de Sus, elevi la Școala Gimnazială Bivolărie din Vicovu de Sus.

Din discuțiile purtate cu cei patru minori a rezultat faptul că în pauza din jurul orei 15.00, pe fondul unui conflict spontan, victima a fost lovită de către ceilați trei minori, însă reprezentanții legali nu doresc să formuleze plângeri penale.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

Mai multe informații: 
Mai nouă Mai veche