Două persoane rănite după ce s-au izbit cu scuterul într-un șanț, la Ostra

Duminică, 18 octombrie 2020, în jurul orei 14.00, Ilie F., de 40 ani, din comuna Ostra, în timp ce conducea motociclul marca Honda, pe strada Grădiniței, în interiorul localităţii Ostra, având direcţia de deplasare DJ117A către centrul localității, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum, pe fondul conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice şi a lipsei de experienţă în conducere (nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule), a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă si a intrat în șanțul din partea stângă a direcției de mers.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a lui Vasile M., de 78 ani, din Ostra, pasager pe moped care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, în urma acordării de îngrijiri medicale i s-a stabilit diagnosticul: „T.C.C. deschis”, după care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava în vederea efectuării unor investigaţii medicale suplimentare și a lui Ilie F., conducător moto, care după cele întâmplate a părăsit locul accidentului fiind găsit la domiciliul acestuia, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul de „T.C.F. mediu, etilism acut”.

Conducătorul moto nu a fost testat cu aparatul etilotes datorită stării de sănătate dar i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

S-a procedat la verificarea în baza de date a deţinătorilor de permise de conducere din România, ocazie cu care s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

Atât conducătorul mopedului cât și pasagerul nu purtau cască de protecţie în momentul producerii accidentului rutier.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămarea corporală din culpă”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.