FOTO Două persoane rănite, luni dimineață, într-un accident rutier la Fălticeni

Luni, 12 octombrie 2020, la ora 11.00, Gheorghe S., de 70 ani, din București, în timp ce conducea autoturismul marca Renault pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni, din direcția Suceava către Fălticeni, în zona Peco Alpin, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Ford condus de Maria B., de 54 ani din Bacău, care circula din spate, în aceeași direcție de mers.

În urma accidentului a rezultat accidentarea ușoară a unui bărbat de 55 ani, din Milișăuți, pasager în auto marca Ford, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Mun. Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu „contuzie antebraț stâng”, fără a necesita internarea.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 în ambele cazuri, fiindu-le prelevate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Mun. Fălticeni.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face Silion Gheorghe, care nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche