FOTO VIDEO Două persoane rănite într-un accident rutier provocat de șofer care a întors fără să se asigure, la Vicovu de Jos

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, la ora 10.25, Nicolae C., de 66 ani, din Putna, conducea autoturismul VW Transporter pe DN 2H, în localitatea Vicovu de Jos, având direcția de deplasare dinspre centrul localității spre Rădăuți.

Ajungând în dreptul unui imobil, bărbatul a oprit autoturismul pentru a permite coborârea a două persoane, după care s-a pus în mișcare și a intenționat să efectueze manevra de întoarcere fără a se asigura corespunzător, situație în care a intrat în coliziune cu autoturismul BMW, condus de Maria C., de 25 de ani, din Straja, care efectua manevra de depășire.

Ambele autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a tinerei de 25 de ani, care a fost transportată cu o ambulanță SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost examinată de cadrele medicale și i s-a stabilit diagnosticul: „contuzie pumn mâna stângă”. A suferit leziuni și un tânăr de 19 ani, din comuna Bălcăuți, pasager pe locul din dreapta față în autoturismul BMW.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest la locul accidentului, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri. Ulterior li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Mai nouă Mai veche