Trei persoane rănite într--un accident rutier, sâmbătă, la Gulia, după ce un șofer a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, la ora 07.30, Stelian I.,, de 45 ani, din comuna Maxineni, județul Brăila, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra pe DJ 208F, pe raza localității Gulia, pe direcția Probota către Dolhasca, într-o curbă la stânga și în condiții de carosabil umed a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în șanțul din stânga având în vedere direcția de deplasare.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane respectiv:
- șoferul care a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost consultat de medicul de gardă, care a stabilit diagnosticul de „traumatism toracic” fără să rămână internat.
- o femeie de 73 de ani, din municipiul Brăila, pasageră pe bancheta din spate, care a fost transportată la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost consultată de medicul de gardă, fără să rămână internată
- un tînăr de 18 ani, pasager pe bancheta din spate în autoturismul Opel, care a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost consultat de medicul de gardă, care a stabilit diagnosticul de „TCC ușor”, nu a rămas internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche