FOTO VIDEO Patru copii și doi adulți, răniți într-un accident rutier în comuna Satu Mare. Un șofer de 19 ani care circula cu viteză s-a izbit violent cu autoturismul într-un microbuz

Vineri, 16 octombrie 2020, ora 15.20, Gabriel B., de 19 ani, din comuna Satu Mare, conducea autoturismul marca Opel, pe DJ 178B, pe raza localității Satu Mare.

În autoturism, pe scaunul pasagerului din față dreapta se afla un tânăr de 16 ani, iar bancheta din spate se aflau trei copii de 1 an, 2 ani și 7 ani și două femei de 31 și 55 de ani. 

Ajuns în dreptul intersecției cu DC 41, din cauza nepăstrării unei distanțe suficiente în mers, autoturismul a intrat în coliziune față-spate cu autoutilitara marca Mercedes-Benz, ce era condus în aceeași direcție de către un bărbat de 54 ani, din comuna Satu Mare, autoturism care la momentul impactului efectua viraj la dreapta pentru a intra în curtea unui imobil.

În urma impactului autoutilitara marca Mercedes-Benz s-a răsturnat în șanțul din fața imobilului, iar pasagerii aflați în autoturismul marca Opel au suferit leziuni ușoare motiv pentru care au fost transportați cu mai multe echipaje de ambulanță la Spitalul municipal Rădăuți.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care la sediul Spitalului mun. Rădăuți li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Mai nouă Mai veche