Ionuț și Mihai, agenții care au aplicat cea mai mare sancțiune din istoria Poliției Rutiere: permis suspendat până în 2024 și amendă de 20.880 de lei

Ionuț și Mihai, doi agenți din cadrul IPJ Suceava, au stabilit un record la nivel național după ce au aplicat cea mai mare sancțiune din istoria Poliție Rutiere: amendă de 20.880 de lei și suspendarea permisului pentru trei ani și jumătate. 

Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și ele au fost aplicate unui tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava. 

16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni în timp ce îl urmăreau pe tânărul care nu a oprit la semnalele lor.

Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate.

O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.

Într-un final, Ionuț și Mihai, cei doi agenți din fotografie, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva.

Între timp, tânărul a fost trimis în judecată pentru distrugere pentru că în timpul urmăririi a lovit o mașină de poliție. 

Niciun comentariu

Un produs Blogger.