Scandal cu geamuri sparte și amenințări între două clanuri de rromi din Arbore. Unul dintre agresori a fost internat cu forța la Psihiatrie, alți doi au fost amendați. Dosar penal pentru distrugere, amenințare și violare de domiciliu

Un scandal izbucnit între două familii de rromi, vineri după-amiază, în zona denumită „La comandă” din comuna Arbore, a fost oprit de polițiștii anunțați prin 112. 

Mihai P., de 66 ani, a declarat că Petrică Z., de 24 de ani, a pătruns în curtea imobilului său, distrugându-i gardul și adresându-i amenințări cu acte de violență. Totodată, în timp ce Petrică Z. se afla în curtea imobilului apelantului, a distrus două geamuri ale casei reclamantului.

Deoarece Petrică Z. se afla în stare avansată de ebrietate, fiind agresiv fizic și adresând amenințări cu acte de violență, acesta a fost transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Rădăuți, unde a fost internat.

De asemenea, Vasile F., tatăl lui Petrică Z., se afla în stare de ebrietate și adresa amenințări cu acte de violență, motiv pentru care a fost sancționat contravențional conform Legii nr 61/1991.

La fața locului a fost identificat și Sorin N., în stare avansată de ebrietate, care provoca scandal și adresa amenințări cu acte de violență, motiv pentru care a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 61/1991.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de „distrugere”, „amenințare” și „violare de domiciliu” care urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Arbore.
Mai nouă Mai veche