Un fugar urmărit internațional pentru tentativă de omor, prins de polițiști după doi ani de căutări, la Stroiești

Vineri, 30 octombrie 2020, polițiștii l-au introdus în arestul IPJ IPJ Suceava pe Andrei Grămadă, de 29 de ani, domiciliat în comuna Stroiești, județul Suceava, împotriva căruia Tribunalul Suceava a emis mandatul de arestare preventivă din 17decembrie 2018, prin care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tentativă la infracțiunea de omor”.

Conform anchetatorilor, la 30 noiembrie 2018, în timp ce se afla pe terasa Moro Cristiano din Stroiești, în urma unui conflict cu Nicolae R., inculpatul Grămadă Andrei l-a lovit pe acesta în mai multe rânduri cu un obiect înțepător/tăietor în zona toracelui, a fesei stângi și a capului.

Agresorul i-a provocat victimei multiple leziuni, respectiv o plagă tăiată/înțepată abdominală penetrantă cu plagă hepatică și hemoperiton și două plăgi tăiate înțepate (temporal stâng și fesier stâng), ce s-au putut produce prin lovire activă cu un obiect tăietor înțepător, posibil cu un cuțit, leziuni care necesitau pentru vindecare, la momentul primei evaluări, 17-19 zile de îngrijiri medicale, leziuni care au pus viața victimei în primejdie.

După ce a fost dispărut timp de aproape doi ani, Andrei Grămadă a fost identifica, vineri, în apropiere de casă din Stroiești. Individul figura urmărit la nivel naţional și internațional.
Mai nouă Mai veche