Șeful RAR Suceava, testat pozitiv cu Covid-19. Activitatea instituției nu va fi suspendată

Şeful filialei Suceava a Registrului Auto Român (RAR), Tiberiu Lupu, a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Direcţia de Sănătate Publică a început o anchetă epidemiologică în instituţie şi a prelevat probe de la toţi angajaţii.

Contactat telefonic, şeful Registrului Autor Român (RAR) Suceava, Tiberiu Lupu, a confirmat că a fost depistat cu COVID-19. El a declarat că s-a testat pentru că a avut simptome uşoare, între care pierderea mirosului şi a gustului, precum şi o tuse. 

După ce a primit rezultatul testului, s-a prezentat la spital, de unde a fost trimis acasă pentru că are o formă uşoară a bolii. 

Tiberiu Lupu a declarat că Direcţia de Sănătate Publică Suceava a demarat o anchetă epidemiologică în instituţie. Toţi angajaţii vor fi testaţi. Cei care vor fi depistaţi cu COVID-19 vor urma procedura legală de tratament şi izolare, iar cei sănătoşi vor reveni la muncă. 

Tiberiu Lupu a spus că sediul instituţiei va fi dezinfectat şi dacă va fi nevoie, pentru a nu-şi sista activitatea, instituţia va cere să se tranfere angajaţi din alte judeţe pe o perioadă determinată. Totuşi, ultimul cuvânt în ceea ce priveşte continuarea sau sistarea activităţii îl va avea DSP Suceava.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.