Șofer prins beat la volan, reținut în arest pentru 24 de ore

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a înregistrat dosar penal întocmit de polițiști după incidentul din 23 octombrie, în care a fost implicat Ioan Daniel C.

Organele de urmărire penală din cadrul Poliției Orașului Liteni au dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 ore, pentru comiterea infracțiunilor de „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice” și „lovire sau alte violențe”, față de acesta urmând a se lua măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Bărbatul a refuzat să dea declarație în calitate de suspect și a arătat faptul că anterior a pierdut permisul de conducere.

Acestuia i s-a adus la cunoștință prin proces verbal faptul că nu mai are dreptul să conducă vehicule pe drumurile publice.

Suspectul a mai fost condamnat anterior pentru comiterea infracțiunilor de „tâlhărie” și „furt”, iar la data de 14 iulie 2020 Judecătoria Suceava a dispus renunțarea la urmărirea penală împotriva acestuia pentru comiterea infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche