Atacat cu ranga de un rival gelos, un tânăr a condus beat mașina până la Poliția Șcheia. Amândoi sunt acum cercetați penal de polițiști

Marți, 27 octombrie 2020, la ora 02.20, la sediul Secției de Poliție Rurală 9 Șcheia s-a prezentat Cătălin C., din comuna Șcheia, care a sesizat că mai multe persoane de etnie rromă de pe strada Oborului, i-au distrus autoturismul său marca Mercedes-Benz, pe care l-a condus până la sediul poliției.

Întrucât tânărul în vârstă de 24 ani emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcooltest a acestuia, rezultând o concentrație alcoolică de 0, 90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la UPU Suceava în vederea recoltării a două mostre de sânge.

La controlul documentelor s-a constatat că autoturismul marca Mercedes-Benz nu deține RCA obligatorie valabilă, fiind expirată, motiv pentru care au fost reținute plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare, fiind sancționat contravențional cu 1000 lei.

Totodată i s-a eliberat dovadă fără drept de circulație.

Tânărul a declarat faptul că luni seară, la ora 20.00, s-a deplasat împreună cu un alt tânăr de 17 ani, din Șcheia, la locuința Andrei Gabriel B., de 20 ani, de pe strada Oborului, unde au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat proprietarul locuinței s-a deplasat după băutură la un magazin, iar tânărul a rămas în casă cu numita Cristina B., iubita proprietarului, căreia i-ar fi propus să se sărute.

La întoarcere, Andrei Gabriel B. a aflat cele întâmplate, motiv pentru care a izbucnit un scandal între aceștia și i-ar fi lovit autoturismul marca Mercedes-Benz cu o rangă metalică, moment în care Cătălin C. s-a urcat la volanul autoturismului său, conducându-l până la sediul Poliției Șcheia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și sub aspectul comiterii infracțiunii de ”distrugere”.
Mai nouă Mai veche