Tânăr prins beat și fără permis la volan, la Stamate, reținut în arest pentru 24 de ore. Polițiștii solicită mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile

Polițiștii au continuat cercetările în cazul evenimentului de sâmbătă, 24 octombrie, la ora 23.45, când patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală 2 Ipotești l-a surprins în flagrant pe raza satului Stamate, comuna Fântânele, pe Dragoș Bosânceanu, de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în Bulgaria, fără să posede permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Totodată, tânărul se afla în stare de ebrietate.

În cadrul dosarului penal constituit în cauză, în urma probatoriului administrat, faţă de tânăr s-a dispus urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Dragoș Bosânceanu a fost reținut pentru 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Totodată, s-a dispus și punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul acelorași infracțiuni, urmând ca la data de 28 octombrie 2020 să fie formulată propunere de arestare preventivă.
Mai nouă Mai veche