Un șofer din Cajvana a fost depistat beat la volanul unui microbuz, pe șoseaua de centură a municipiului Suceava

Vineri, 23 octombrie 2020, la ora 01.54, un echipaj din cadru Serviciului Rutier Suceava, în timp ce efectua serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava, în afara localității Șcheia, cu autospeciala de poliție, a oprit în trafic autoutilitara marca Mercedes-Benz Sprinter care avea direcția de deplasare Stroiești-Moara pentru a testa conducătorul auto cu aparatul etilotest.

În urma testării alcoolscopice, pentru șoferul Neculai C., de 53 de ani, din Cajvana, a rezultat o concentrație alcoolică de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Suceava, secția UPU, pentru a se supune prelevării mostrelor biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ajungând la unitatea spitalicească, bărbatul în prezența cadrelor medicale de gardă, și-a dat consimțământul scris cu privire la prelevarea unei mostre biologice de sânge, cea de-a doua refuzând-o.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Serviciului Rutier sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche