Un copil care a ieșit cu bicicleta pe stradă, fără să se asigure, a fost lovit de o mașină, pe strada Grănicerilor din Rădăuți. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava

Vineri, 23 octombrie 2020, în jurul orelor 14.00, Rodica P., de 58 de ani, din municipiul Rădăuți, conducea autoturismul marca Opel pe strada Grănicerilor din Rădăuți, din direcția străzii Calea Bucovinei către strada Bogdan Vodă. Ajungând la o intersecție cu o alee asociată străzii Grănicerilor, femeia a fost surprinsă de apariția pe partea carosabilă, din partea stângă, a unui minor de 10 ani care se deplasa pe bicicletă.

Femeia nu a putut evita impactul astfel că a acroșat biciclistul, cu partea frontală a autoturismului, provocându-i leziuni.

Minorul a fost transportat de conducătoarea auto la Spitalul Rădăuți, aflat la o distanță de aproximativ o sută de metri, unde i s-a stabilit diagnosticul „escoriație hemifacis stând, plagă ușoară bărbie”, fiind transferat la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche