Undițe și stație auto, furate dintr-o mașină lăsată descuiată într-o parcare din Vatra Dornei

Luni, 26 octombrie, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de un bărbat de 56 ani din localitate despre faptul că din autoturismul său marca Volkswagen autori necunoscuți i-au furat echipamente de pescuit și o stație auto.

Sâmbătă, în jurul 16.00, bărbatul s-a deplasat cu autoturismul personal marca Volkswagen în localitatea Poiana Teiului, la pescuit, iar duminică, în jurul orelor 11.00-12.00, acesta s-a întors în municipiul Vatra Dornei, unde și-a parcat autovehiculul personal în spațiul special amenajat de pe strada Sondei, în apropierea blocului în care acesta locuiește.

Pe bancheta din spate a autoturismului personal marca Volkswagen, bărbatul și-a lăsat mai multe echipamente de pescuit și o stație auto.

În dimineața zilei de luni, 26 octombrie, în jurul orei 08.30, când a dorit să plece împreună cu un prieten la pescuit, bărbatul a sesizat lipsa bunurilor și a sesizat furtul acestora prin 112. Din declarațiile persoanei vătămate cât și din cercetările efectuate la fața locului s-a constatat că autoturismul în cauză nu prezintă urme de forțare, fiind lăsat deschis.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, iar cercetările vor fi continuate de lucrătorii Biroului de Investigații Criminale Vatra Dornei.
Mai nouă Mai veche