Urmărire periculoasă pe străzile din Ițcani și Burdujeni după un șofer fugar. Suspectul a fost blocat și încătușat, iar polițiștii i-au suspendat permisul pentru 13 luni și i-au dat amenzi de 10.715 lei

Un șofer care a fugit de polițiști a fost urmărit pe traseul Ițcani - Burdujeni - Ițcani - Șoseaua de centură, unde a fost blocat, iar polițiștii i-au suspendat permisul pentru 390 de zile și i-au dat menzi de 10.715 lei.

Vineri, 23 octombrie 2020, la ora 14.50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Suceava au efectuat semnalul regulamentar de oprire autovehiculului marca Iveco, înmatriculat în Anglia, care se deplasa pe strada Grigore Alexandru Ghica din direcția Siret către Suceava.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul regulamentar de oprire, s-a procedat la urmărirea acestuia pe străzile Gheorghe Doja - Jean Bart - Putna - Gheorghe Doja - Grigore Alexandru Ghica - DN2 (Suceava-Siret) - DN2P (varianta ocolitoare a municipiului Suceava) unde s-a reușit blocarea și oprirea acestuia.

Conducătorul auto, Ciprian R., de 20 de ani, din comuna Bilca, a fost imobilizat și încătușat după care a fost condus la sediul Poliției municipiului Suceava.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că autovehiculul nu deține o poliță RCA valabilă, iar inspecția tehnică periodică era expirată din data de 20 martie 2018.

De asemenea în timpul urmăririi conducătorul auto a încălcat mai multe reguli de circulație, motiv pentru care au fost încheiate 13 procese verbale de constatare a contravenției în valoare de 10.715 lei și s-a reținut permisul de conducere pentru 390 de zile.
Știri similare:
Mai nouă Mai veche