VIDEO Imagini exclusive cu șoferul urmărit 10 km pe străzile din Burdujeni și Ițcani. Tânărul a fost blocat și încătușat pe centura Sucevei și s-a ales cu permisul suspendat 13 luni și amenzi de 10.715 de lei

Șoferul unei camionete a fost urmărit de polițiști pe o distanță de mai bine de 10 kilometri pe străzile din cartierele Ițcani și Burdujeni ale municipiului Suceava, fiind blocat și încătușat pe șoseaua de centură a orașului. Șoferul a rămas fără permis pentru 13 luni și a primit amenzi de 10.751 de lei.

StiriSuceava.net publică în exclusivitate imagini surprinse în timpul urmăririi.

În imagini poate fi observată camioneta urmărită de polițiști pe strada Grigore Alexandru Ghica din cartierul Ițcani al municipiul Suceava, pe sensul de ieșire spre Rădăuți.

La intersecția străzii Grigore Alexandru Ghica cu strada Zefirului, șoferul camionetei pare să acroșeze o mașină oprită la culoarea roșie a semaforului, trece în viteză printre mașinile care circulau regulamentar, pe verde, și își continuă deplasarea fiind urmărit de o autospecială de poliție.
 


Incidentul s-a întâmplat vineri, 23 octombrie 2020, la ora 14.50, atunci când polițiștii din cadrul Biroului Rutier Suceava au efectuat semnalul regulamentar de oprire autovehiculului marca Iveco, înmatriculat în Anglia, care se deplasa pe strada Grigore Alexandru Ghica din direcția Siret către Suceava.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul regulamentar de oprire, s-a procedat la urmărirea acestuia pe traseul Grigore Alexandru Ghica - Gheorghe Doja - Jean Bart - Putna - Gheorghe Doja - Grigore Alexandru Ghica - DN2 (Suceava-Siret) - DN2P (varianta ocolitoare a municipiului Suceava) unde s-a reușit blocarea și oprirea acestuia.

Conducătorul auto, Ciprian R., de 20 de ani, din comuna Bilca, a fost imobilizat și încătușat după care a fost condus la sediul Poliției municipiului Suceava.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că autovehiculul nu deține o poliță RCA valabilă, iar inspecția tehnică periodică era expirată din data de 20 martie 2018.

De asemenea în timpul urmăririi conducătorul auto a încălcat mai multe reguli de circulație, motiv pentru care au fost încheiate 13 procese verbale de constatare a contravenției în valoare de 10.715 lei și s-a reținut permisul de conducere pentru 390 de zile.
Mai nouă Mai veche