VIDEO Un șofer beat care a trecut pe roșu, oprit de polițiști în trafic pe Calea Obcinilor din Suceava

Vineri, 2 octombrie 2020, la ora 21.00, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava - Biroul Rutier a observat autovehiculul marca VW Golf, condus de o persoană de sex masculin, care circula din direcția comunei Șcheia spre municipiul Suceava și care la intersecția străzii Calea Obcinilor cu bulevardul George Enescu nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric aflat în funcțiune, continuându-si deplasarea prin intersecție.

Autovehiculului sus menționat a fost oprit iar la volanul său a fost identificat Alexandru G., de 71 de ani, din comuna Șcheia. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. 

Mai nouă Mai veche