Accident mortal la Shopping City Suceava! Un bărbat a murit strivit de mai multe panouri în timp ce monta un patinoar în parcarea centrului comercial

Duminică, 8 noiembrie 2020, în jurul orei 11.19, Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin s-a accidentat în urma manipulării unor panouri care se aflau într-un camion parcat în parcarea Shopping City Suceava. 

În urma cercetărilor s-a stabilit că este vorba despre Ovidiu Crețu, în vârstă de 38 ani, din Piatra Neamț, asociat împreună cu tatăl și frații lui la o întreprindere familială. 

Duminică, având un contract încheiat cu reprezentanții unității comerciale Shopping City Suceava, bărbatul a venit pentru a monta mai multe panouri, în vederea amplasării unui patinoar în parcarea centrului comercial, astfel că, împreună cu ceilalţi asociaţi au început a descărca materialele necesare dintr-un camion. 

Bărbatul s-a urcat în semi-remorca autoutilitarei, după care a desfăcut chinga care asigura mai multe panouri din PVC cu cadru metalic, iar ceilalţi asociaţi le transportau cu braţele până la locul de amplasare.

Într-un moment de neatenţie, trei panouri din PVC cu cadru metalic care erau sprijinite de peretele semi-remorcii s-au prăbuşit, lovindu-l în zona capului, provocându-i mai multe leziuni. 

La sosirea echipajului medical, bărbatul  nu prezenta semne vitale, lucrătorii de la Serviciul de Ambulanţă constatând decesul acestuia, diagnosticându-l cu traumatism cranian frontal sever, cu înfundare, leziuni incompatibile cu viaţa.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate sănătate în muncă”.
Mai nouă Mai veche