Trei minori din Șcheia au fost prinși la furat fier vechi în fosta zonă industrială a municipiului Suceava

Duminică, 8 noiembrie 2020, la ora 14.40, patrula de Ordine Publică în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu în proximitatea Autotehnorom Suceava, a observat trei persoane de sex bărbătesc care au avut un comportament suspect la vederea echipajului de poliție, fugind pe linia ferată. 

S-a procedat la urmărirea acestora, ulterior fiind interceptați și legitimați. Suspecții sunt minori, toți cu vârsta de 15 ani și cu domiciliul în comuna Șcheia.  

Fiind întrebați cu privire la motivul pentru care au alergat la vederea polițiștilor, cei trei tineri au declarat verbal faptul că au venit în zonă cu căruța, au sustras fier vechi din halele dezafectate aflate în proximitatea societății Autotehnorom pe care l-au încărcat în căruță, iar la vederea Poliției au fugit .

S-a procedat la conducerea acestora la sediul Secției Burdujeni pentru continuarea cercetărilor. Bunurile în cauză au fost ridicate și depozitate la sediul Secției Burdujeni până la finalizarea cercetărilor, prejudiciul neputând fi estimat.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt”.
Mai nouă Mai veche