Bătut de soție, un bărbat din Bălcăuți a cerut ajutorul poliției care a emis un ordin de restricție pentru cinci zile față de agresoare

Sâmbătă, 21 noiembrie 2020, la ora 13.53, Poliţia oraşului Siret a fost sesizată prin 112, de către un bărbat de 48 de ani, din comuna Bălcăuți, despre faptul că soția și fiica l-au agresat.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 13.30, persoana vătămată, în timp ce se afla în imobilul său situat pe raza localității Bălcăuți, a observat faptul că au revenit la domiciliu soția sa în vârstă de 40 de ani și fiica lor de 21 de ani. În urma unui conflict familial, cele două s-au mutat de câteva zile la locuința pe care familia o deține în municipiul Suceava. Când cele două au ajuns acasă, bărbatul s-a deplasat pe aleea din fața imobilului său, iar la un moment dat între acesta și cele două, pe fondul unui conflict mai vechi existent, s-au iscat unele discuții contradictorii care au degenerat în acte de violență.

Astfel, soția și fiica lui l-au îmbrâncit pe bărbat, moment în care acesta a căzut la sol.

Cu ocazia intervenției, lucrătorii de poliție au întocmit formularul de evaluare a riscului, în cauză, iar victima a solicitat emiterea Ordinului de protecție provizoriu împotriva soției sale. În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent și situația impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, fapt pentru care la 21 noiembrie 2020 organele de poliție au emis ordinul de protecție provizoriu.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violență în familie”.

Mai nouă Mai veche