Un taximetrist a reclamat o clientă care a refuzat să poarte mască pe durata cursei. Femeia a fost găsită de polițiști în biserica de la Spitalul Județean Suceava și a fost sancționată contravențional

Duminică, 22 noiembrie 2020, la ora 09.11, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către Viorel P., șofer de Taxi, despre faptul că a dus o clientă la biserica Sfântul Nicolae din curtea Spitalului Județean Suceava (spitalul vechi), iar aceasta a refuzat să poarte masca de protecție pe timpul cursei.

În curtea Spitalului județean Suceava a fost identificat șoferul care a declarat că a preluat o persoană de sex feminin de pe strada Mărășești și a dus-o pe aceasta la Biserica Sfântul Nicolae unde a lăsat-o. Pe toată durata cursei persoana respectivă a refuzat să își pună masca de protecție deși conducătorul autoturismului taxi i-a solicitat în repetate rânduri să respecte normele de protecție sanitară.

În incinta bisericii Sfântul Nicolae a fost identificată persoana de sex feminin indicată de către apelant care, de asemenea nu purta masca de protecție. Aceasta a fost invitată în exteriorul lăcașului de cult, loc unde a fost identificată în prezența martorului.

Iulia A., de 48 de ani, a fost sancționată contravențional conform Legii 55/2020 și i s-a pus în vedere ca pe viitor să poarte masca de protecție și să respecte prevederile legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID 19.
Mai nouă Mai veche