Copil de zece ani din Mălini, tăiat la mână de un geam spart. A fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Fălticeni

Duminică, 1 noiembrie 2020, la ora 09.58, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini au fost sesizaţi prin 112 de o femeie din comuna Mălini, județul Suceava, despre faptul că fiul ei de 10 ani s-a tăiat accidental la mâna stângă în sticla de la geam.

Cu câteva minute mai devreme, băiatul se pregătea să plece la biserica din localitate cu tatăl său.

După ce s-a spălat în baie, acesta s-a întors în dormitorul locuinței pentru a se îmbrăca, iar în momentul când a vrut să deschidă ușa, acesta a împins de zona ușii unde se afla un ochi de sticlă, moment în care sticla s-a spart, iar cioburile de sticlă au căzut pe mâna stângă a minorului, provocându-i leziuni minore.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD Fălticeni care i-a acordat primele îngrijiri medicale minorului, diagnosticându-l cu ,,plagă tăiată la nivelul membrului superior stâng”, ulterior transportându-l la Spitalul Municipiului Fălticeni pentru investigații suplimentare.

Din verificările efectuate s-a stabilit că minorul nu a fost victima vreunei fapte de natură penală iar în funcție de evoluția stării de sănătate a acestuia se va dispune procedural.

Totodată vor fi anunțați lucrătorii din cadrul DGASPC Suceava cu privire la producerea evenimentului.
Mai nouă Mai veche