FOTO Mașina lui Daniel Bodnar, atacată din nou, miercuri seară, de hoții de lemne: „Cei care sunt afectați de acțiunile noastre își arată din nou ticăloșia. Aceste evenimente nu fac nimic altceva decât să ne ambiționeze și mai mult să continuăm lupta începută!”

Mașina activistului de mediu Daniel Bodnar a fost atacată cu pietre, miercuri seară, la Vicovu de Jos, de persoane rămase deocamdată necunoscute.

Daniel Bodnar a alimentat autoturismul la peco Rompetrol din Vicovu de Jos, după care a lăsat autoturismul în parcarea benzinăriei și a plecat împreună cu o altă persoană într-o localitate din apropiere. Când s-a întors, Daniel a găsit parbrizul și masca autoturismului sparte cu pietre.

Daniel Bodnar a anunțat Poliția, iar criminaliștii au făcut cercetarea la fața locului.

Din primele cercetări se pare că pietrele au fost aruncate spre mașină de după gardul benzinăriei, din zona căii ferate. Unele dintre pietrele aruncate spre mașina lui Daniel Bodnar nu și-au atins ținta și au ajuns chiar și la zeci de metri distanță. Pietrele au fost ridicate de polițiștii care strâng probe pentru a-i identifica pe atacatori.

„Cei care sunt afectați de acțiunile noastre își arată din nou ticăloșia. Vom vedea ce probe se vor aduna. Aceste evenimente nu fac nimic altceva decât să ne ambiționeze și mai mult să continuăm lupta începută!”, a spus Daniel Bodnar.

Tânărul spune că în timp ce alimenta la benzinărie a văzut trecând de mai multe ori prin zonă autoturismul Mercedes care în urmă cu câteva zile l-a blocat în timp ce urmărea un camion suspect, l-a șicanat în trafic și i-a lovit mașina încercând să-l scoată în decor. 


Mai nouă Mai veche