FOTO O casă și trei anexe au fost cuprinse de un incendiu în satul Bobeica din comuna Izvoarele Sucevei. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Izvoarele Sucevei și Moldova Sulița, au intervenit luni, 9 noiembrie, cu 4 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Bobeica, comuna Izvoarele Sucevei, evenimentul fiind anunțat la 112 la ora 14.44. 

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit (P+M) și trei anexe gospodărești corp comun, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Incendiul a fost lichidat la ora 20:55.

Au ars interiorul casei de locuit și acoperișul acesteia, bucătăria de vară, magazia și baia. Au mai ars obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, tâmplărie din PVC (uși și ferestre) și alte bunuri. S-au degradat învelitoarea din tablă a acoperișului, fațada casei din PVC și lemn și altele.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat adăpostul de animale, depozitul de furaje, garajul, un autoturism și utilaje agricole.
Mai nouă Mai veche