Mallurile din grupul Iulius, venituri din chirii de 453 mil. lei în 2019, în creștere cu 14%. „Pentru 2020 estimăm să avem rezultate semnificativ sub aşteptările planificate încă din 2019“

Grupul deținut de Iulian Dascălu deține patru malluri sub brandul Iulius – în Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi şi Suceava – la care se adaugă unul în Iaşi, parte a ansamblului Palas.

Proprietăţile de retail din grupul Iulius, deţinut de Iulian Dascălu, au generat o cifră de afaceri cumulată de 453 de milioane de lei în 2019, în creştere cu 14% comparativ cu anul precedent, arată calculele făcute de ZF pe baza datelor furnizate de reprezentanţii Iulius Group.

„Anul 2019 a fost un an cu performanţe pentru toate proiectele noastre. Creşterile reflectă atingerea unor niveluri de maturitate a acestora, însă reprezintă şi rezultatul implementării unor concepte pliate pe nevoile şi aşteptările comunităţilor. Anul trecut a adus creşteri de peste 10%, atât pentru chiriaşii noştri, cât şi pentru proiectele pe care le operăm. O tendinţă similară am înregistrat şi în primele două luni ale acestui an. Însă pentru întregul an 2020 estimăm să avem rezultate semnificativ sub aşteptările planificate încă din 2019“, spun oficialii Iulius Group.

Mai multe informații la zf.ro.
Mai nouă Mai veche