VIDEO Cine este șoferul care a murit vineri seară în accidentul rutier de la Grănicești. BMW-ul tânărului s-a rupt în două la impactul cu un stâlp de electricitate

Tânărul care a murit vineri seară după ce autoturismul BMW pe care îl conducea s-a izbit violent într-un stâlp de electricitate este Iulian Iliuță Scripcari, în vârstă de 20 de ani, din satul Bădeuți, orașul Milișăuți.

Iulian Iliuță Scripcari circula la volanul autoturismului BMW pe DN2, în localitatea Grănicești. La un moment dat, în jurul orei 18.00, din cauza vitezei excesive, tânărul de 20 de ani a pierdut controlul asupra direcției, iar mașina a ieșit în decor și s-a izbit violent într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului. 

În urma impactului, autoturismul BMW s-a rupt practic în două. Partea din față, cu compertimentul motor și scaunele din față, a fost proiectată pe câmp, iar partea din spate, cu bancheta din spate și portbagajul, au rămas pe carosabil. 

Iulian Iliuță Scripcari a fost găsit în stare de inconștiență, iar personalul medical a efectuat manevrele de resuscitare, dar leziunile suferite erau incompatibile cu viața, iar medicii au pronunțat decesul. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și au făcut cercetarea criminalistică la fața locului pentru a stabili cu exactitate dinamica și circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier. 

Totodată, va fi efectuată necropsia și vor fi recoltate și probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. 

Mai multe informații: 

Iulian Iliuță Scripcari

2 Comentarii

  1. Un cocalar mai puțin. Dar dacă ucidea oameni nevinovați?

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce zici ca e cocalar? Toți posesorii de bmw sunt obligatoriu cocalari? Mi se pare ca mai cocalar ești tu care comentezi răutăcios la o asemenea tragedie. Înainte să lași un astfel de comentariu gândește te ca acel "cocalar în minus" ar putea fi într o zi cineva la care ții. Dacă ești animal sălbatic și nu ai empatie mergi în pădure și nu mai comenta pe internet.

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche