Totul despre Raluca Pastramă, femeia care i-a cerut divorțul lui Pepe. Corp de sirenă, diplomă de jurist, din familie bogată

Despre un eventual divorț între Pepe (41 de ani) și Raluca Pastramă (28 de ani) s-a tot vorbit de-a lungul timpului, dar cu siguranță puțini s-ar fi așteptat să-l vadă pe artist atât de supus și resemnat în mesajul filmat prin care a anunțat despărțirea. Artistul a lăsat de înțeles că nu prea a avut de ales și că lucrurile au fost decise de altcineva pentru amândoi.

Finalul acestei relații rămâne învăluit în mister, la fel cum au fost și începuturile. Pepe și Raluca s-au căsătorit civil în 2012, mireasa fiind deja însărcinată cu primul copil al cuplului. S-a speculat mult la vremea respectivă pe această temă, nu puțini fiind aceia care au susținut că Pepe nu prea a avut de ales (nici atunci), după ce a lăsat-o însărcinată pe fata lui Nelu Pastramă. Pentru că, dacă un lucru e sigur despre soția lui Pepe, acesta este că Raluca nu a vânat niciodată banii artistului. Era doar o copilă când Pepe a început să-i facă ochi dulci, avea oră de întors acasă și încă îi mai dădea socoteală tatălui ei, un fost lăutar de succes, acum un bărbat înstărit, cu afaceri bănoase în domeniul imobiliar.

"Prima dată când s-a scris despre noi, nici măcar nu eram împreună. Eu cântam, eram la tata la restaurant. Ea era cu nişte prieteni. Avea oră fixă de intrat în casă. Până la 20 de ani, la ora 23.00 trebuia să fie acasă. În timpul concertului ea a plecat. I-am căutat numărul de telefon. Aveam prieteni comuni, ne-am întâlnit şi am început să ieşim. Mi-am dat seama că nu caută publicitate. O iubesc mult. E ok, e chiar ce-mi trebuie. Dacă e jumătatea mea? Da, aşa cred, eu sper. De fapt chiar e. Eu o simt că e pentru mine", a dezvăluit interpretul la începutul anului 2012, în emisiunea lui Cătălin Măruță, cel care avea să devină nașul de cununie al celor doi.

Raluca Pastramă a terminat Facultatea de Drept chiar înainte de cununia religioasă

Evenimentele s-au derulat pe repede înainte și, în numai câteva luni, Pepe era bărbat însurat, cu un copil și vilă în Pipera. Tânăra mămică a scăpat repede de cele peste 30 de kilograme acumulate în timpul sarcinii și a început să-și însoțească soțul pe la evenimentele mondene, fără să caute să iasă însă în evidență. A devenit repede preferata paparazzilor pentru că imaginile cu ea în costum de baie, la malul mării sunt cu adevărat spectaculoase. Înaltă, suplă, cu bustul ajustat, Raluca a reușit mereu să întoarcă privirile, chiar și în ipostaze domestice, la o hârjoneală cu copiii în apă.

În 2014, în vreme ce pregătea cununia religioasă cu Pepe, marcată de o petrecere de pomină, cu peste 300 de invitați, Raluca și-a făcut timp să-și dea licența la Facultatea de Drept. Cu trei săptămâni înainte de nuntă, Raluca anunța fericită: ”Oficial juristă!”

Un an mai târziu, tânăra devenea mamă pentru a doua oară și părea mai hotărâtă ca niciodată să-și vadă de drumul ei, fără prea mare tamtam. "După ce o să nasc, cu siguranţă o să merg la sală şi o să-mi revin. La prima sarcină m-am îngrăşat 32 de kilograme. Tata m-a învăţat că cel mai bine în viaţă e să faci ce-ţi place, să înveţi singur. Am terminat Facultatea de Drept, trebuie să dau un examen ca să intru la notari stagiari. Nu cânt, nu dansez, nu am niciun talent ca să apar la televizor", a declarat Raluca, cu puțin timp înainte de a o aduce pe lume pe Rosa Alexandra, cea de-a doua fetiță a cuplului.

Tata socru l-a ajutat pe Pepe să intre în afaceri

În 2017, Pepe s-a lansat în afaceri. Mai întâi cu o grădiniță amenajată chiar în vila în care a crescut soția sa. Artistul a obținut un preț bun de la tata socru, care a acceptat s-o vândă cu 450.000 de euro, deși prețul inițial depășea 600.000 de euro. O vilă somptuoasă, cu 11 camere, 10 băi, două bucătării, o terasă și o curte spațioasă.

“A fost ideea Ralucăi să facem o grădiniţă. Iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu. I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior şi exterior, iar acum suntem în faza în care achiziţionăm mobilier şi rechizite şi angajăm personal autorizat. Ne dorim să avem o grădiniţă cu opţionale incluse, care să dezvolte copiii pe partea artistică, spre muzică şi actorie. Este foarte posibil să avem aici şi o creşă, dar şi after school”, a declarat la Pepe la vremea respectivă.

Raluca se ocupă de grădiniță și de salonul de înfrumusețare

În același timp, Pepe administra un club în buricul târgului, pe Calea Victoriei, ”Rosa Maria Private Club”, într-un spațiu achiziționat cu un an mai devreme. În 2019 însă, artistul a transformat clubul în salon de înfrumusețare, pe care l-a lăsat tot pe mâna Ralucăi.

”Este o investiție pe termen lung, într-o zonă bună. Raluca vine aici la programări. Se ocupă și ea de salon, însă tot la grădiniță stă mai mult, iar eu pe aici. Grădinița este în zona Obor. E cea mai calitativă de acolo, iar fetele o să-mi mulțumească pe viitor. De salon ce să mai spun? Fetele mele își vor face aici toate mofturile. Chiar acum a fost aici Rosa, să-și facă niște codițe. Am luat-o cu mine la salon. Salonul este destinat atât femeilor, cât și bărbaților. Am amenajat aici și un spațiu pentru bărbați, pot veni să se tundă, să-și dea jos barba sau să-și facă manichiura. Femeile pot să-și facă părul, manichiura, pedichiura, dar avem și masaje și diverse tratamente pentru față sau corp. Încep să le învăț”, a declarat Pepe pentru Click! imediat după deschiderea afacerii.

Pepe și Raluca pozau în cuplul perfect

Vestea divorțului a căzut din senin pentru fanii celor doi, pentru că nici Pepe, nici Raluca nu au dat de bănuit că lucrurile nu mai merg bine în familia lor. Dimpotrivă, la începutul lunii septembrie, cei doi au fost nași de botez, iar Raluca a postat o imagine plină de iubire pe contul personal de Instagram.

Și totuși, după opt ani de căsnicie, Pepe și Raluca se pregătesc să încheie socotelile la notar, discret, ”pentru că așa a trebuit să fie”.
Mai nouă Mai veche