VIDEO Accident grav în centrul Sucevei! O femeie a fost lovită în plin de o mașină pe trecerea de pietoni de la parcul Trei Bărboși. Imagini de pe camera de supraveghere

Un grav accident rutier a avut loc vineri dimineață în zona centrală a municipiului Suceava, o femeie de 63 de ani fiind transportată la Spitalul Județean cu multiple leziuni.

Accidentul s-a produs vineri dimineață, la ora 9.50, pe bulevardul Ștefan cel Mare din municipiului Suceava. O femeie în vârstă de 63 de ani ani s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, spre colțul dinspre magazinul Bucovina al parcului Trei Bărboși.

Femeia a fost lovită de o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat de 60 de ani, din județul Covasna.

În urma impactului, femeia a fost grav rănită și a fost transportată la Spitalul Județean Suceava cu multiple leziuni.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, și a fost transportat la spital pentru prelevarea probelor biologice.

Bărbatul este acum cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

5 Comentarii

  1. Aia se numeste tranversare regulamentara?!
    Femeia s.a aruncat in fata masinii. Nu fiti nesimtiti. Poate omul avea putin peste limita admisa... dar totul se rezuma la viteza de reactie.. dpmdv doamna a gresit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect!!! Femeia efectiv a apărut în fața mașinii!!! E aproape imposibil, să eviți așa ceva, chiar și la viteza de 50km/h...îți apare pur și simplu in față când mai ai maxim 20m până în victima!!! Ca și pieton,ai responsabilitatea să te asiguri! Nu-i normal că să te arunci in fața unui vehicul, apoi șoferul să fie vinovat!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. efectiv esti idiot. La 50/h avea timp sa o observe si sa franeze, a stat la trecere,apoi a a inceput sa mearga pe trecere, nu era usain bolt. Se vedea de la 50 m distanta ca asteapta. E evident ca soferul facea alt ceva decat sa fie atent la drum.

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe Stefan cel Mare trebuie puse limitatoare de viteza din asfalt inaltat. Treceri de pietoni ridicate. E singura solutie . Acolo se va circula mereu cu viteza. Chiar daca soferilor nu le convine dar asta e... Cati oameni trebuie sa mai moara? Constant se intampla asta. Si vor mai fi . E doar o problema de timp. Seara se circula cu 80 90 km/h pe acolo...

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche