VIDEO Individul care a distrus cu toporul mașina unui activist de mediu este administrator al unei firme de transport din Marginea. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru distrugere

Individul care a atacat, joi, cu toporul mașina unui activist de mediu a fost identificat de polițiști. Este vorba despre administratorul unei firme de transport din comuna Marginea. 

Joi, în jurul orei 15.10, în timp ce se deplasa pe DN 17A, la Rădăuți, Dănuț Ghinghiloschi a observat un autocamion care tracta o remorcă, ambele fiind încărcate cu material lemnos, care aveau direcția de deplasare dinspre Rădăuți către comuna Marginea. 

Tânărul a precizat faptul că a pornit în urmărirea autovehiculului cu scopul de a sesiza organele de poliție cu privire la faptul că autocamionul circulă supraîncărcat, însă nu a făcut acest lucru. La un moment dat ansamblul de vehicule a oprit la sediul societății SC Holz Transport SRL Marginea.

Șoferul a parcat ansamblul de vehicule în curtea societății, a coborât din camion și a mers către sediul societății.

Dănuț Ghinghiloschi a ieșit și el din autovehicul mergând pe o parte laterală, iar ulterior când a revenit la autoturism și a văzut că geamul lateral dreapta spate este spart.

Poliiștii au efectuat cercetarea la fața locului, constatându-se că obiectul cu care a fost lovit autoturismul persoanei vătămate este un ciocan dreptunghiular. Din verificările efectuate, s-a constatat că autorul faptei de distrugere este Liviu Olăreanu, de 29 de ani, din comuna Marginea, administratorul societății Oliver Truck SRL Marginea.

Dănuț Ghinghiloschi a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, estimând valoarea prejudiciului la suma de 300 de euro. În cauză urmează a se efectua cercetări privind săvârșirea infracțiunii de „distrugere”.

Mai multe informații: 
 
Mai nouă Mai veche