A depășit pe linia continuă chiar sub ochii polițiștilor. Tânărul era la volan deși avea permisul suspendat și acum este cercetat penal de polițiști

Luni, 30 noiembrie 2020, la ora 17.50, patrula de poliție rutieră în timp ce acționa în cadrul acțiunii organizate pe linia respectării regimului legal de viteză pe DN 2, a la procedat la oprirea autoturismului marca Toyota cu numărul de înmatriculare provizoriu care circula din direcția Rădăuți - Suceava și care a efectuat manevra de depășire a unei coloane de vehicule, în zona de acțiune a indicatorului depășirea interzisă și prin încălcarea marcajului simplu longitudinal continuu ce desparte cele două sensuri de mers. 

La volanul mașinii a fost identificat Alexandru P., în vârstă de 27 de ani, din comuna Horodnic de Jos.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere auto, s-a procedat la verificarea sa în baza de date națională a poliției privind evidența permiselor de conducere auto, ocazie cu care s-a stabilit că acesta este posesor al permisului de conducere iar la 30 noiembrie 2020, figurează ,,Suspendat”.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Mai nouă Mai veche