Tânăr cu permisul italian de conducere reținut, depistat la volan la Capu Câmpului. Polițișii i-au întocmit dosar penal

Luni, 30 noiembrie 2020, la ora 14:20, în timp ce lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 10 Gura Humorului se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Capu Câmpului, pe DJ 177C, în dreptul Bisericii Ortodoxe, au efectuat semnal regulamentar de oprire autoturismului marca Volkswagen Golf condus de Gabriel M., de 22 ani, localnic.

Fiind întrebat dacă posedă permis de conducere, tânărul a declarat faptul că deține permis de conducere italian, însă i-a fost suspendat la 20 octmbrie 2020 dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile.

S-a procedat la verificarea în baza de date, ocazie cu care s-a constatat faptul că tânărul este posesor al unui permis de conducere eliberat de către autoritățile italiene și fiind verificat s-a constatat că persoana în cauză figurează cu permisul de conducere reținut pentru perioada 20 octombrie 2020 - 17 ianuarie 2021.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche