A murit medicul psihiatru Dan Ștefan Rusu de la Spitalul municipal Rădăuți

Medicul psihiatru Dan Ștefan Rusu, de la Spitalul Municipal Rădăuți, a murit, miercuri, la Iași, acolo unde era internat după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Medicul în vârstă de 66 de ani a fost diagnosticat și internat la SPitalul municipal Rădăuți la 27 noiembrie, fiind ulterior transferat la Iași.

Doctor în științe medicale, Dan Ștefan Rusu lucra la secția Psihiatrie a Spitalului Municipal Rădăuți din anul 1989. Medicul a fost de-a lungul timpului șef de secție și director medical al spitalului. 

Dan Ștefan Rusu este primul medic din cadrul Secției Psihiatrie Rădăuți care a fost diagnosticat cu Covid-19.

„O zi trista pentru Spitalul Municipal Radauti.
După ce în 30 septembrie am pierdut o colega, doamna asistenta, Rodica Mariana Petrariu, răpusă de COVID, astazi am mai pierdut dintre noi un coleg, un profesionist, un medic de excepție.
Medic care a activat în cadrul secției de psihiatrie a spitalului municipal din 1989, ocupand de-a lungul timpului pozițiile de sef de sectie si director medical al Spitalului.
Domnului medic, doctor în medicina, Rusu Dan Ștefan, ne rugam "sa-i fie tarana ușoară" și Dumnezeu sa-l odihnească în Împărăția Sa!
Condoleanțe indureratei familii!”
, a transmis managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi.

1 Comentarii

  1. L-ați omorât! Halal să vă fie! Știm noi ce se petrece în spitalele covidioate! ...

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche