FOTO Explozie puternică la o conducta de gaz, miercuri seară, la Rădăuți. Doi muncitori au fost răniți, unul dintre ei este în stare gravă

Doi muncitori au fost răniți, dintre care unul grav, miercuri seară, la Rădăuți, după ce conducta de gaz la care lucrau a explodat. 

O explozie a avut loc la o conductă de gaz, neurmată de incendiu, miercuri seară, în zona centurii de ocolire a municipiului Rădăuți, spre Dornești.

Doi muncitori au fost răniți.

Intervin pompierii militari cu o autospecială și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Victimele au fost preluate de ambulanțe și vor fi transportate, cel mai probabil, la UPU Suceava.

Unul dintre muncitori este in stare mai grava, iar in intampinarea ambulantei SAJ, care se indreapta spre UPU, a fost trimisa ambulanta SMURD TIM (Terapie Intensiva Mobila)

Miercuri dimineață, în zona șoselei de centură a municipiului Rădăuți au fost executate lucrări de golire a conductei de gaz. Traficul rutier a fost închis în totalitate pe varanta ocolitoare și pe DN17A, pe tronsonul dinspre Dornești. 

Miercuri la amiază, DRDP Iași a anunțat că traficul rutier a fost reluat la ora 10.30, cu două ore și jumătate mai rapid decât se estimase inițial. 

„Reamintim, traficul a fost închis total în această dimineață pe DN 17A, km 72+374 (Rădăuți, Str. Abatorului) - km 73+365 (intersecția cu DJ 178B), Varianta Ocolitoare Rădăuți, km 10+ 380 (intersecție giratorie cu DJ 178C) - km 16+579 ( intersecție giratorie DN 2H Km 12+335).
Lucrările au fost programate inițial pentru intervalul 09:00 – 13:00, pentru golirea unei conducte de gaz metan, operațiune care prezenta risc de explozie”, a transmis, miercuri la amiază, DRDP Iași
Mai nouă Mai veche