Bărbat aflat în stare avansată de ebrietate, lovit de fiul său, internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni

Vineri, 18 decembrie 2020, la ora 20.53, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată de către UPU Suceava despre faptul că un bărbat de 62 de ani, localnic, a fost adus cu ambulanța la UPU, fiind lovit de către fiul său.

Din discuţiile purtate cu bărbatul care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a reieșit faptul că în cursul zilei, în timp ce se afla la domiciliul său de pe strada Meseriașilor a fost lovit de către fiul său, de 33 de ani.

Bărbatul a fost diagnosticat cu T.C.C. ușor.

În cauză nu s-a putut întocmi formular de evaluare a riscului întrucât persoana vătămată era sub influența băuturilor alcoolice, fiind cunoscută de personalul medical ca fiind o persoană cu tulburări de comportament și probleme psihice, iar după efectuarea investigațiilor medicale, la cererea mamei sale, personalul medical a hotărât internarea persoanei vătămate la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni.

A fost întocmit proces verbal de constatare, cercetările urmând a fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

2 Comentarii

  1. Așa se cuvine toți drogații și bețivanii la grămadă cu bolnavii...aia nu-i nici spital, nici pușcărie, nici nimic....poate ocazie de muls bani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa se cuvine toți drogații și bețivanii la grămadă cu bolnavii....acolo nu-i nici spital, nici pușcărie...e ceva de muls bani....

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche