Bărbat găsit mort în casă, la Volovăț. Cadavrul era intrat deja într-un proces de descompunere

Sâmbătă, 26 decembrie 2020, la ora 12.51, polițiștii Secției de Poliție Rurală 3 Marginea au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din comuna Burla cu privire la faptul că a identificat o cunoștință decedată la domiciliul acesteia din comuna Volovăț.

În jurul orei 12.40, bărbatul s-a deplasat la imobilul aparținând Costel M., de 60 de ani, din comuna Volovăț, identificându-l pe acesta fără semne vitale.

Bărbatul a relatat faptul că l-a văzut ultima oară pe Costel M. în data de 23 decembrie 2020, iar în data de 26 decembrie a venit să vadă ce se întâmplă cu acesta întrucât nu îi răspundea la telefon.

Bărbatul decedat locuia singur, fiind divorțat de câțiva ani.

De asemenea, apelantul a precizat faptul că acesta era suferind de mai multe afecțiuni (cardiace, hepatice etc), aspecte confirmate ulterior și de medicul de familie al persoanei decedate, însă întrucât acesta locuia singur s-a apreciat că este necesară investigarea circumstanțelor în care acesta a decedat.

Corpul neînsuflețit nu prezenta urme vizibile de violență, însă intrase într-un proces de descompunere cauzat de sursele de căldură din imobil.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță care a constatat decesul. A fost anunțat CML Rădăuți în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche