Bărbat grav rănit după ce s-a izbit cu mopedul într-o mașină oprită pe marginea drumului, la Bilca

Joi, 24 decembrie 2020, în jurul orei 17.00, Vasile P., de 40 de ani, din Bilca, conducea mopedul pe DJ 178 C, din comuna Bilca, având direcția de deplasare dinspre centrul comunei spre Vicovu de Sus. Bărbatul nu a observat că pe partea dreaptă a părții carosabile se afla staționată autoutilitara marca Ford situație în care mopedul a intrat în coliziune față-spate cu autoutilitara.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a mopedistului, acesta fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean Suceava.

Din cauza vătămărilor suferite, mopedistul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar din primele verificări mopedul condus de către acesta nu figurează ca fiind înmatriculat/înregistrat.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.
Mai nouă Mai veche