Biciclist beat lovit cu mașina de un tânăr, în satul Slobozia din comuna Zvorîștea. Șoferul a părăsit locul accidentului

Joi, 24 decembrie 2020, la ora 19.40, Gabriel H., de 19 ani, din comuna Șcheia, a condus autoturismul Mercedes-Benz pe DJ 208B, direcția Șerbănești - Dumbrăveni, iar în proximitatea intersecției cu DC 54B, care face legătura cu localitatea Slobozia, comuna Zvoriștea, l-a surprins și accidentat pe Ionuț C., de 39 de ani, din Zvoriștea, care se deplasa cu bicicleta în aceeași direcție de mers. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului fiind identificat ulterior la o locuință din localitatea Slobozia, comuna Zvoriștea.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni traumatice ușoare, fiind preluat de un echipaj medical de urgență și transportat la UPU Suceava. În urma evaluării medicale a fost diagnosticat cu „etilism, TCC, trauma deget 3 mâna stângă”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cazul biciclistului, rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.
Mai nouă Mai veche