Bătaie între frați din cauza moștenirii, sub ochii părinților, la Negrileasa

Sâmbătă, 12 decembrie 2020, la ora 15.10, Poliția Orașului Frasin, a fost sesizată prin 112, de către numita Maria F., din orașul Gura Humorului, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de fratele său.

Femeia locuiește împreună cu soțul său la Gura Humorului, iar fratele acesteia Vasile S., de 45 de ani, locuiește în Negrileasa, Stulpicani, în aceeași curte cu părinții, însă în imobile diferite.

Sâmbătă, în timp ce apelanta se afla în vizită împreună cu soțul la părinții săi din satul Negrileasa, comuna Stulpicani, pe fondul unei discuții ce viza moștenirea, cât și pe fondul consumului de alcool, între cei doi frați s-a iscat o dispută verbală care a degenerat, iar cu această ocazie femeia a fost lovită cu palma în zona feței.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului conform Legii 217/2003 republicată, prin care s-a stabilit că nu există risc iminent, conform constatării rezultate prin prisma răspunsurilor oferite de victimă, iar persoana vătămată s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

Nu a fost solicitată intervenția ambulanței.

Persoana vătămată a fost îndrumată să se adreseze SML Suceava, în vederea obținerii certificatului medico-legal.

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”.

Mai nouă Mai veche