Cuplu arestat în Suceava pentru jaf armat și trafic de droguri în Belgia

La 10 decembrie 2020 au fost puse în executare două mandate europene de arestare, emise de autoritățile judiciare din Belgia, față de un tânăr de 26 de ani, domiciliat în Suceava, și o tânără de 32 de ani, din București.

Mandatele au fost emise pentru săvârșirea infracțiunilor de jaf armat și organizat, trafic ilicit de stupefiante și substanțe psihotrope și falsificarea de documente administrative și traficarea acestora, conform legislației statului emitent al mandatelor.

Suspecții au fost identificați de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Suceava, fiind căutați la adresele de domiciliu de către lucrătorii de poliție. Ulterior, au fost preluați de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și prezentați în fața procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

În baza semnalărilor emise de autoritățile din Belgia, pe numele celor două persoane solicitate, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, a emis ordonanțe de reținere pentru 24 ore, urmând să fie prezentați în fața Curții de Apel Suceava.

Cele două ersoane au fost depuse în arestul Suceava.
Mai nouă Mai veche