Minoră îmbătată și violată într-o mașină, în zona pasului Palma

O minoră de 15 ani a fost violată de Ziua Bucovinei, în zona pasului Palma, într-o mașină, după ce și-a pierdut cunoștința din cauza consumului exagerat de alcool. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Agresiunea a avut loc în noaptea 28/29 noiembrie, în zona Palma din comuna Sucevița, în interiorul unui autoturism Peugeot. Agresorul, Adrian Ilioi, i-a oferit persoanei vătămate băuturi alcoolice, aceștia consumând împreună aproximativ un litru. Din cauza consumului exagerat minora în vârstă de 15 ani, dintr-o localitate din zona Rădăuți, și-a pierdut cunoștința. Profitând e această situație de fapt și că nu își putea exprima acordul pentru întreținerea de relații sexuale, individul a dezbrăcat-o și a întreținut raporturi sexuale cu persoana vătămată. 

La un moment dat, atunci când și-a mai revenit, a început să plângă și să țipe, astfel că individul a încetat. În continuare, avându-se în vedere starea persoanei vătămate, agresorul a îmbrăcat-o, a condus-o acasă, lăsând-o în fața porții și rugând-o să nu spună nimănui ce s-a întâmplat.

Joi, 10 decembrie 2020, minora a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Suceava constatându-se că prezenta semne de deflorare recentă, care poate data din data de 28/29.11.2020, pe suprafața corpului nu prezintă semne de violență, iar leziunile prezentate la examinarea genitală pot pleda pentru producerea unui viol cu intromisiune, datele medicale urmând a fi coroborate cu datele de anchetă.

În urma probatoriului administrat și a consultării cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți s-a dispus măsura reținerii suspectului pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost Judecătoriei Rădăuți care a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. A fost depus în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche