Femeie bătută și amenințată de iubitul bețiv, la Dolhasca. Dosar penal și ordin de restricție întocmite de polițiști pe numele agresorului

Luni, 30 noiembrie 2020, la ora 12.00, prin plângere penală scrisă, o femeie de 45 de ani, din satul Poienari, orașul Dolhasca, a sesizat cu privire la faptul că „la data de 28/29 noiembrie 2020, pe fondul consumului de alcool, concubinul său a agresat-o fizic provocându-i suferinţe fizice şi ulterior pe timpul nopții după ce aceasta a părăsit locuința comună, agresorul a ameninţat-o prin mesaje scrise pe telefonul mobil”.

Totodată femeia a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu de către poliție cu mențiunea că depune plângere penală față de soțul său pentru infracțiunile de violență în familie și amenințare și că solicită trimiterea în judecată a acestuia.

Faţă de cele reclamate, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracţiunile de „violența în familie” şi „amenințare”, fapte comise de bărbatul de 50 ani, din localitate.

Totodată împotriva agresorului a fost emis un Ordin de protecție provizoriu unde i s-a interzis acestuia să se apropie la mai puțin de 10 de metri față de victimă și să nu ia legătura în nici un fel cu aceasta, ordin ce va fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Mai nouă Mai veche