FOTO VIDEO Ambuteiaj permanent în parcarea Iulius Mall Suceava din cauza șoferilor care parchează pe drumul spre podul nou. Circulația nu este dirijată nici de poliție, nici de agenții mall-ului

Construirea unui noi pod peste râul Suceava nu rezolvă problema aglomerației de la Iulius Mall Suceava în condițiile în care circulația rutieră este permanent blocată de șoferii care parchează pe strada Energeticianului.

Parcarea Iulius Mall Suceava s-a transformat într-un permanent ambuteiaj de câteva zile, în condițiile în care numărul persoanelor care merg la cumpărături este foarte mare în perioada dinaintea Crăciunului.

Mulți șoferi preferă să nu mai caute locuri în parcarea centrului comercial și își lasă mașinile pe strada Energeticianului, fie în dreptul parcăriii Iulius Mall, fie pe tronsonul de la centrul comercial spre fosta Termica.

Din această cauză, drumul care este circulat și de camioanele care alimentează cu lemn centrala termică a orașului este aproape încontinuu blocat.

Acesta este și motivul pentru care construirea unui nou pod peste râul Suceava, în zona stației de epurare, nu a rezolvat în niciun fel problema aglomerației din zona comercială a orașului.

Ambuteiajele se reduc în momentele în care câte un șofer ia inițiativa și dirijează circulația în așa fel încât să se deblocheze cât de cât strada.

Până acum, în zonă nu au intervenit nici Poliția Rutieră, nici Poliția Locală. Nici măcar agenții de securitate ai mall-ului nu au luat măsuri pentru a preveni blocarea circulației în parcare. 

Mai nouă Mai veche