FOTO VIDEO Monica Terteliu și Dan Teodorovici, primii medici vaccinați la Suceava. 250 de doze aduse la Spitalul Județean de Poliția Militară. Centrul de vaccinare, păzit de Jandarmerie

Monica Terteliu, șefa Secției Boli Infecțioase, și Dan Teodorovici de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean sunt primii medici care au fost vaccinați împotriva Covid-19 la Suceava.

250 de doze de vaccin au fost aduse cu escortă a Poliției Militare, duminică dimineață, la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, acolo unde în clădirea noului amublatoriu a fost amenajat unul dintre centrele de vaccinare din județ.

Centrul de vaccinare de la Spitalul Județean era păzit, duminică dimineață, de doi jandarmi.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Prefecturii, Consiliului Județean și structurilor MAI din județ.

Prima persoană vaccinată a fost medicul Monica Terteliu, șefa Secției de Boli Infecțioase. A doua persoană vaccinată a fost medicul Dan Teodorovici de la Unitatea de Primire Urgențe.

Printr-un comunicat oficial al Spitalului, a fost anunțată prezența președintelului Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care urma să susțină un discurs. Politicianul nu a fost însă prezent la eveniment.

Mai nouă Mai veche