„Mâncătorul de femei” de la Rădăuți le-a spus judecătorilor că soția lui, dispărută recent fără urmă, ar fi plecată la muncă în străinătate

Rădăuțeanul Vasile Lavric, supranumit „Mâncătorul de femei”, a încercat să îi convingă pe judecătătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, să îl lase acasă, pentru că este o victimă a poliţiştilor din Rădăuţi. În plus, Lavric a declarat că nu şi-a ucis soţia şi că femeia este plecată la muncă, în Anglia.

„Astăzi, Vasile Lavric a fost audiat prin videoconferinţă de magistraţii Curţii de Apel din Bucureşti. Judecătorii au rămas în pronunţare, fiind chestiune de ore, până vom afla dacă Lavric îşi va petrece ori nu Sărbătorile acasă, alături de cei şase copii. A dat astăzi o delcaraţie amănunţită în faţa judecătorilor încercând să îi convingă, să îl plaseze sub măsura controlului judiciar. Vasile Lavric a spus că este o victimă a sistemului (...)

Vasile Lavric îi acuză pe procurorii de la Parchetul General

Lavric a adus acuzaţii şi la adresa procurorilor de la Parchetul General spunând că: Habar nu am, acuzaţiile ce îmi sunt aduse, pentru că procuroarea, în momentul în care m-a audiat, tușea, era răcită și nu am înțeles nimic de la ea

„Eu sunt nevinovat, nu mi-am omorât soția. Era un pic mai nebunatică de felul său și a decis să plece la muncă, în străinătate.

În speță, a decis să plece la muncă în Anglia, fără să îmi spună nimic. Nu aveam bani de lemne. A vrut să plece ca să avem bani să ne cumpărăm lemne și să ne punem termopane la casă. Ideea cu Anglia i-a venit, pentru că fata noastră cea mare este plecată acolo, și atunci când vorbeam cu ea la telefon, ne spunea de fiecare dată, că reușea, cam la patru-cinci luni, să pună sus, undeva în jur de patru-cinci mii de euro, și așa soția mea, iată, s-a decis să plece. E adevărat, că în ultima vreme, am decis să merg la bancomat și să scot bani de pe cardul acesteia, pașaportul nu mai este în casă, însă, buletinul l-a lăsat pentru că are niște credite, iar eu, trebuia să merg să le plătesc.

Cei de la Protecția Copilului au venit acasă la mine să vadă exact cum sunt îngrijiți cei șase copii pe care îi avem, și i-au găsit curați, hrăniți, iar pe mama mea, o bătrână de 86 de ani cu diabet, în aceeași stare au găsit-o”


Bărbatul este suspectat de dispariția a 6 femei

Nu știm, până în momentul de față dacă Vasile Lavric, cel numit Mâncătorul de femei, va reuși sau nu să îi convingă pe judecători să îl cerceteze în stare de libertate. Cert este că, acesta a mai fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor și este suspect în alte trei dispariții ale unor femei cu care s-a iubit, în perioada 1995 - 2005. Mai pe românește, aproape toate femeile care au intrat până acum la mecanicul de 63 de ani în casă, din Rădăuți, au pierit fără urmă, a transmis Antena 3.
Mai nouă Mai veche