Minoră din Preutești prinsă la furat haine în magazinul Pepco din Fălticeni

Miercuri, 2 decembrie 2020, la ora 15:17, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 de către directorul adjunct al magazinului Pepco Fălticeni cu privire la faptul că a fost prins un hoț.

În jurul orei 14:45, personalul din cadrul magazinului Pepco Fălticeni a oprit-o după ce a ieșit din magazin pe minora C.P., de 16 ani, din Preutești, întrucât aveau bănuieli că a sustras bunuri din magazin. Astfel aceștia i-au solicitat să se descheie la geacă, ocazie cu care au descoperit că sub geacă aceasta avea introduse mai multe articole de îmbracaminte.

Minora a declarat că aceasta a venit în municipiul Fălticeni în jurul orelor 10.00, împreună cu sora sa vitregă Pamela C., iar în jurul orei 14.40 s-a deplasat în magazinul Pepco unde sora sa vitregă i-a băgat sub geacă în cabina de probă articolele vestimentare menționate mai sus, spunându-i să iasă din magazin cu articolele vestimentare, iar dacă va fi prinsă va interveni ea.

Bunurile au fost recuperate și introduse în magazin, valoarea acestora fiind de 78 de lei.

În cauză s-a întocmit proces verbal de constatare a infracţiunii flagrante sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,furt”, ce urmează a fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche