Polițiștii sesizați că la LIDL Burdujeni clienții nu respectă distanța la casele de marcat. Amenda a fost aplicată șefei de magazin

Miercuri, 2 decembrie 2020, în jurul orelor 18.02, lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați în urma unui apel la numărul Telverde de către o persoană de sex bărbătesc care dorește să rămână anonimă cu privire la faptul că în incinta magazinului Lidl situat pe strada Cuza Vodă din cartierul Burdujeni clienții nu respectă măsurile de prevenire împotriva Covid-19.

La fața locului s-au prezentat lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni care au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv unii clienți nu respectă distanțarea socială pe linia caselor de marcat.

Pentru nerespectarea normelor de distanțare socială în interiorul magazinului SC Lidl Discount SRL a fost sancționată contravențional conform Legii 55/2020 șefa de magazin.

De asemenea, reprezentanții magazinului au fost atenționați cu privire la respectarea măsurilor de distanțare socială și de purtare a măștii de protecție în interiorul magazinului conform Legii 55/2020.
Mai nouă Mai veche