Senatorul care a dormit în Parlament a încurcat chakrele. Care sunt de fapt cele patru poziții pentru activarea Vishuddha Chakra

Senatorul Mircea Dăneasa a fost fotografiat dormind în Parlament, iar apoi a explicat presei că el de fapt ar fi adoptat o poziție de yoga pentru activarea Vishuddha Chakra.

„Poziţia aia înseamnă presiune pe stern. Asta activează ceea ce în sanscrită se numeşte <vishuddha chakra>. Asta activează conexiunile mintale speciale. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie, când vor să scrie”, a spus Mircea Dăneasa, senator AUR de Suceava.

„Nu dormeam acolo. Îmi pregăteam nişte idei pentru a doua zi la interpelare. Aveam interpelare la comisia Buget-Finanţe-Bănci şi mă gândeam dacă este oportun să pun întrebări negative sau să fac o interpelare pozitivă şi mi-am construit două direcţii cu fraze adecvate. Asta mi-a prins bine”, a adăugat parlamentarul care a fost fotografia dormind în plen în prima săptămână de mandat.

Liforme.com, un portal dedicat exclusiv practicării yoga, include un articol care ilustrează cele patru poziții pentru activarea Vishuddha Chakra: https://liforme.com/blogs/blog/yoga-poses-clear-vishuddha-throat-chakra.

Niciuna dintre cele patru poziții nu seamănă cu ipostaza în care a fost fotografiat senatorul Mircea Dăneasa.
Mai multe informații:
Mai nouă Mai veche